Cena avionske karte Beograd Pariz promocija

Koliko iznosi cena avionske karte Beograd Pariz za period putovanja u oktobru (10.10-17.10.) Da li postoji neka promocija? Danijela Ćosić, Novi Sad

Posetilac: Danijela Ćosić, Novi Sad
Datum: 13.07.2018
Grupa: Avio karte

Cena avionske karte Beograd Pariz promocija

Poštovana gospođo Ćosić,

Za traženi period putovanja (10.10.18-17.10.18.) cena avionske karte Beograd Pariz promocija iznosi sa svim taksama po putniku 16680 dinara. U pitanju je povratna avionska karta i period kupovine cena avionske karte Beograd Pariz promocija po ovoj promotivnoj ceni je od 12.07.2018. do 22.7.2018. godine. U slučaju da u tom periodu ne kupite avionsku kartu cena avionske karte Beograd Pariz  bi bila znatno veća. Ukoliko Vam je potrebna još neka informacija u vezi cena avionske karte Beograd Pariz promocija možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Takođe, sve promocije u vezi cena avionske karte Beograd Pariz promocija i drugih promocija možete pratiti na našim Facebook i Twitter stranama.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Francusku

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji cena avionske karte Beograd Pariz promocija bilo bi dobro da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaša putna zdravstvena osiguranja možete kupiti KLIKOM NA OVAJ LINK.

Slična pitanja i odgovori


Rezervacija hotelskog smeštaja u Parizu

Važna pitanja za avio karte za Pariz

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Pariz?

Iz Beograda za Pariz možete leteti avio kompanijom Air Serbia, Air France i Wizz Air.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Pariz?

Avio karte za Pariz je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Pariz?

Avio karte za Pariz možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Pariz?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.